Dansgladsbloggen

Dansgladsbloggen

Allt om dans och litet till

Hemsida: dansglad.se
Kontakt: Örjan Wikström (kontakt@dansglad.se), Ellika Eng (ellika.eng@comhem.se)

Midvinterstämman i Kallhäll 18/1 2014

Allt om dans och litet tilllPosted by Örjan Wikström Mon, January 20, 2014 13:13:05
Liksom tidigare år besökte vi Midvinterstämman i Kallhäll även i år. Genom att resetiden dit är längre och vi även denna kväll behöll tidsgränsen på fyra timmar så blev den tid vi var där kortare. Vi avstod därför från att fika denna kväll, för att kunna dansa längre i stället.

Jag har tidigare kommenterat att dansutrymmet i Kallhälls Folkets Hus är rätt begränsat, med två inte alltför stora salar/rum, varav det större dessutom används även som fik. Vi höll som vanligt mest till på plan 2, där värmen direkt slog emot oss när vi steg in.

Vi anslöt oss förstås till de dansande, men det begränsade utrymmet tyckte vi påverkade dansandet rätt mycket. Det känns litet synd, då det bjöds på utmärkt dansmusik, som inte alltid var så lätt att omvandla i så mycket rörelse som vi velat.

Vi besökte också liten stund polskerummet en trappa upp. Det rummet är ännu mindre, men just när vi var där var det ändå ganska bra med plats, och det blev en trevlig liten dansstund med några polskor där.

Det finns många små rum på olika våningsplan i Kallhälls Folkets Hus, och det är därför tyvärr inte så lätt att ströva omkring och lyssna på de olika grupperna. Ett par bilder från några av dem får ändå komma med i bloggen.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.